Oszlifowałem orzech papierem ściernym o grubości ziarna 75. Jest teraz bardziej podatny na zwilżanie. Do foremki po maśle wlałem przegotowaną wodę i po ostudzeniu do jeszcze ciepłej włożyłem "pestkę". Nie wiem jak długo moczyć. Zrobię tak jak z gotowaniem jajka na miękko - poczekam aż mi wewnętrzny głos podpowie że już dość ;)
Kokosa dalsze losy
Dodaj swój komentarz
Encyklopedia
Rośliny doniczkoweKwiaty ogrodowePnączaDrzewa i krzewyBylinyJednoroczne i dwuletnieCebuloweZioła i PrzyprawyTrawyKaktusyNajpopularniejsze
Million Bells
Budki lęgowe dla ptaków
Nawożenie jabłoni i gruszy
Aksamitka rozpierzchła – Tagetes patula
Milin amerykański - uprawa, wymagania i pielęgnacja
Sonda
Moje ulubione kwiaty są koloru
0 komentarzy